Особые случаи требуют уникального оформления. Планируя свадьбу в Белостоке, мы позаботимся о каждой детали, чтобы семейное событие надолго осталось в памяти.
Необыкновенно элегантный, кондиционированный и просторный Банкетный Зал отделан материалами высочайшего качества. Его дополнительным преимущетсвом является доступ дневного света, а также дубовый паркет.
O wykwintne dania serwowane podczas wesela dba Szef Kuchni Restauracji Regiment Tomasz Siwkowski.
Bufety zimnych przekąsek, dodatkowe stoły tematyczne, live cooking.
Wesele w Traugutta3 to kulinarna podróż po smakach kuchni polskiej w nowoczenym wydaniu!
Naszym standardem jest dbałośc o detale i najwyższą jakość.
Tradycją wesel w Hotelu Traugutta3 jest czerwony dywan, uroczyste otwarcie szampana metodą sabrage i serwis synchroniczny do stołu Pary Młodej.
Sztuka Sabrage to słynny zwyczaj za czasów napoleońskich otwierania szampana przy celebrowaniu wyjątkowych okazji.
Ten element rozpoczęcia przyjęcia nadaje szyku i elegancji już na samym początku Waszego przyjęcie. To wytworna atrakcja uroczystości zarówno dla Gości jak i dla Was Pary Młodej.
Oranżeria daje dodatkowe możliwości aranżacyjne.
Bufety zimne i gorące, drink bar, strefa do zdjęć, strefa chill out, ogranicza Cię tutaj tylko wyobrażnia!
Дополнением уникального вечера является брачная ночь в уютных интерьерах номера Супериор, предназначенного для этого особого случая, в пастельных тонах и с вниманием к красивым деталям.
To wydarzenie dedykowane naszym Parom Młodym & ich Najbliższym.
Degustacja menu, przykładowe aranżacje stołów, rozmowy z Konsultantami Ślubymi.
To czas dzięki, któremu z pozoru trudne dezycje podejmujecie pełni przekonania o trafnym wyborze!
Kwiecień: 26 (PT)
Maj: 24, 31 (PT), 11, 18 (SOB)
Czerwiec: 7 (PT)
Lipiec: 5, 12, 19, 26 (PT), 06 (SOB)
Sierpień: 9, 23 (PT)
Wrzesień: 6, 13, 20 (PT), 28 (SOB)
Październik: 4, 18, 25 (PT), 19 (SOB)
Kwiecień: 17, 24 (PT) 18, 25 (SOB)
Maj: 1, 8, 15, 22, 29 (PT) 2, 9, 16, 23, 30 (SOB)
Czerwiec: 19 (PT) 6, 13, 20 (SOB)
Lipiec: 3, 10, 17, 24, 31 (PT) 4, 11, 18, 25 (SOB)
Sierpień: 7, 14, 21, 28 (PT) 15, 29 (SOB)
Wrzesień: 4, 11, 18, 25 (PT) 12, 19, 26 (SOB)
Październik: 2, 9, 16, 23, 30 (PT) 10, 17, 24, 31 (SOB)
Jeżeli zastanawiają się Państwo, gdzie zorganizować wesele w Białymstoku, warto wziąć pod uwagę wyjątkowe miejsce, którym jest sala weselna Hotelu Traugutta3.
Zapewniamy organizację wesela w Białymstoku, w eleganckim stylu, uświetnione wspaniałymi potrawami oraz najlepszą obsługą kelnerską.
Wszystko po to, aby ten dzień stał się jeszcze bardziej wyjątkowy.
Obsługa sali weselnej Hotelu Traugutta3 w Białymstoku będzie traktować Państwa po królewsku.
Przed wejściem do Hotelu na Parę Młodą oraz przybyłych Gości czeka specjalnie przygotowany czerwony dywan.
Hotel Traugutta3 to idealne miejsce na organizację wesela w Białymstoku.
Ten specjalny wieczór będzie należał do Państwa. Nasze zaangażowanie, pasja oraz doświadczenie pozwalają nam spełnić niemal każde marzenie.
Wyjątkowa sala bankietowa Robinia została przemyślana w najmniejszym detalu.
Atutem sali jest dębowy parkiet, który eliminuje niedogodności akustyczne, wyznacza strefę jadalnianą oraz taneczną.
Decydując się na organizację wesela w sali weselnej Hotelu Traugutta3 w Białymstoku, decydują się Państwo na najwyższy standard wesela w Białymstoku.
Opcja doboru panującego na sali oświetlenia do standardów Państwa Młodych otwiera możliwości stworzenia niepowtarzalnego, świetnie prezentującego się na zdjęciach wystroju.
Stonowane kolory oraz pokaźny metraż sali (323 m kw.) sprawiają, że jest idealnym tłem do wielu autorskich aranżacji. Przystrojona w wystawne świeczniki oraz naręcza świeżych, ciętych kwiatów niezmiennie zachwyca świeżo poślubionych małżonków oraz bliskie im osoby.
Zaprojektowany w ukłonie miłości swoim przytulnym wystrojem i romantyczną aurą pokój kategorii Prestige będzie idealnym zwieńczeniem pełnego wrażeń wieczoru.
Hotel Traugutta3 **** w Białymstoku oferuje ponad 50 miejsc noclegowych w preferencyjnych cenach dla uczestników przyjęcia weselnego.
Menu weselne skomponowane przez Szefa Kuchni Restauracji Regiment 1884 (laureat w kategoriach:
Państwo Młodzi mogą samodzielnie ustalić każdy aspekt serwowanego menu weselnego; sala weselna Hotelu Traugutta3 w Białymstoku oferuje również możliwość niepowtarzalnego wzbogacenia doznań kulinarnych przybyłych gości stołami tematycznymi m.in.: Stół Portofino, Stół Myśliwego, Stół Szefa Kuchni.
Istnieje możliwość bezpłatnego dostosowania wybranych dań do poszczególnych wymagań żywnościowych (kuchnia bezglutenowa, wegetariańska, wegańska).
Dodatkowym elementem, który odróżnia część kulinarną organizowanych wesel w Białymstoku i okolicach, jest uroczyste i synchroniczne serwowanie potraw gościom, a także eleganckie powitanie Gości weselnych przez otwarcie szampana metodą Sabrage.
Dążąc do doskonałości - aktualizujemy proponowane Parom Młodym dania oraz przekąski. Kilkakrotnie w ciągu roku organizujemy degustacje weselne pozwalające na skosztowanie dań, które zostaną serwowane na weselu. Degustacja ułatwia Parze Młodej ustalenie ostatecznej wersji menu, poznanie smaków Restauracji Regiment 1884 oraz zaznajomienie z proponowanymi przez konsultanta opcjami nakrycia stołów gości.
Gdzie zrobić wesele w Białymstoku? Tylko w Hotelu Traugutta3.
W celu poznania szczegółów dotyczących cennika wesel, oraz wolnych terminów sali weselnej Hotelu Traugutta3 w Białymstoku, zapraszamy do kontaktu.