MENU WIECZORU:
- Kolacja przygotowana przez Szefa Kuchni Restauracji Regiment - przekąska/zupa/II danie
- Bufet dań gorących
- Różnorodny bufet przekąsek zimnych
- Bufet przekąsek słodkich
- Ogólnodostępna kawa z ekspresu oraz herbaty smakowe – bez limitu
- Napoje zimne (woda, sok) oraz napoje gazowane – bez limitu
- Toast kieliszkiem Prosecco o północy
- ALKOHOL W CENIE: wódka, wino białe i czerwone – bez limitu


CENA: 530zł / osoba
CENA: 500zł / osoba przy płatności do końca listopada 2022.


WARUNKI REZERWACJI
- Rezerwację przyjmujemy na 5 dni, potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata pełnej kwoty.
- Przy rezerwacji poniżej 10 osób stoliki mogą być łączone
- Przy rezerwacji powyżej 12 osób kwota 510zł/osobę
- Wpłaty należy dokonać osobiście w biurze gotówką/kartą/oficjalnej stronie lub przelewem na konto Restauracji.
Dane do przelewu:
HASS WASILUK SPÓŁKA KOMANDYTOWA., ul. Boczna 1 15-181 Białystok, MBANK 14 1140 1775 0000 2496 7200 1003
Tytuł przelewu - „Sylwester Traugutta3 + nazwisko, na które była dokonana rezerwacja - liczba osób za jaką jest wpłata
REZERWACJA